Termeni și Condiții pentru Utilizarea Serviciilor iPress Media:

1. Acceptarea Termenilor: Accesând sau utilizând serviciile oferite de iPress Media, sunteți de acord să respectați și să vă supuneți prezentelor Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

2. Utilizarea Conținutului: Conținutul furnizat de iPress Media este protejat de drepturile de autor și de alte legi privind proprietatea intelectuală. Utilizatorii sunt încurajați să acceseze și să utilizeze conținutul în scopuri personale sau pe site-urile proprii, cu condiția să afișeze un link către site-ul nostru și să menționeze sursa. Este permisă reproducerea conținutului cu menționarea sursei pentru a promova transparența și integritatea informațiilor furnizate de iPress Media.

3. Responsabilitatea Utilizatorului: Utilizatorii sunt responsabili de orice informații furnizate pe site și se angajează să nu furnizeze date false sau înșelătoare. De asemenea, utilizatorii sunt responsabili pentru menținerea confidențialității datelor de autentificare și pentru activitățile desfășurate în cadrul contului lor.

4. Utilizarea Feed-ului și Sitemap-ului XML: Oferim acces la feed și sitemap XML pentru utilizatorii interesați, dar aceștia sunt obligați să respecte drepturile de autor ale iPress Media și să menționeze sursa în mod corespunzător atunci când utilizează sau reproduc conținutul nostru pe site-urile lor.

5. Confidențialitatea Informațiilor: iPress Media respectă confidențialitatea informațiilor utilizatorilor săi conform Politicii de Confidențialitate. Nu vom divulga informațiile personale ale utilizatorilor fără consimțământul acestora, cu excepția cazurilor în care este necesar din motive legale.

6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor: Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, iar modificările vor fi publicate pe site. Continuarea utilizării serviciilor noastre implică acceptarea termenilor actualizați.

7. Legislație Aplicabilă: Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legile din Romania, iar orice litigiu derivat din sau legat de acești termeni va fi supus jurisdicției instanțelor competente din Romania.

Prin accesarea și utilizarea serviciilor noastre, confirmați că ați citit, înțeles și acceptat acești Termeni și Condiții. Pentru întrebări suplimentare sau clarificări, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail specificată pe site.

Acasa Recente Radio Judete